Услови за Користење

Оваа веб-страница претставува правен документ кој служи како услови за користење на нашата веб-страница („Услови за користење“), Vacatis.com и секоја поврзана мобилна апликација (колективно, „eiffel-tower.co“) во сопственост на Vacatis („Vacatis“).

Освен ако не е поинаку дефинирано, изразите со големи букви го имаат значењето наведено во делот Дефиниции подолу.

Овие Услови за користење и други објавени упатства во рамките на нашата веб-локација, (колективно „Правни услови“), го сочинуваат целиот и единствен договор помеѓу вас и оваа веб-локација и ги заменуваат сите други договори, репрезентации, гаранции и разбирања во врска со нашата веб-страница и предметот материја содржана овде.

Можеме да ги измениме нашите Правни услови во секое време без конкретно известување до вас.

Со користење на нашата веб-страница, вие се согласувате целосно да се придржувате и да бидете обврзани со нашите Правни услови.

Ако не ги прифаќате нашите Правни услови, не пристапувајте и не користете ја нашата веб-страница.

Ако веќе сте пристапиле на нашата веб-страница и не ги прифаќате нашите Правни услови, веднаш треба да ја прекинете употребата на нашата веб-страница.

Вашите лични информации

Сите информации што ги бара eiffel-tower.co/ се само за да се осигури дека корисникот/потрошувачот има непречено и пријатно искуство при купувањето.

Може да ја побараме вашата адреса за е-пошта, телефонски број и други релевантни информации доколку е потребно.

Вакатис не ги продава или изнајмува вашите лични информации на трети страни и ги користи само за да го подобри вашето корисничко искуство.

Безбедност

Во Vacatis, ние гарантираме дека вашите лични податоци се заштитени и безбедни.

SSL технологијата за шифрирање ги шифрира сите податоци пренесени преку Интернет за да ги заштити информациите за корисникот/купувачот.

Корисничкиот договор

  • Условите и правилата за купување на било кој билет или турнеја, или кој било друг производ за патување би биле со нашите партнери за патување, како на пр. ТикетиGetYourGuideViator, Итн
  • Деталите за секој производ ќе бидат доставени со е-поштата што ќе ја добиете по купувањето од нашите партнерски страници
  • Купувачот/потрошувачот треба да ги прочита одредбите и условите на партнерот, осигурувајќи дека ги разбираат и се согласуваат со нивните политики

На нашата веб-страница ние вклучуваме придружни врски, а кога купувате билет од некој од нашите партнери, правиме мала провизија без дополнителни трошоци за вас.