За нас

Вакатис сака да им помага на патниците и локалните жители да дознаат за туристичките атракции и искуствата околу нив.

Нашата цел е да ги водиме патниците кои сакаат да дознаат сè за туристичка атракција или активност пред да излезат надвор.

Има илјадници туристички атракции и искуства, а сигурни сме дека имате многу прашања.

Наша цел е да добиеме одговор на сите, на крајот.

Засега направивме мал почеток со овој портал за патувања.

Имате нешто за нас? Зошто не контактирајте не?