Ние би сакале да се слушнеме од тебе

Вакатис е проект роден од љубов кон патувањето.

Ги сакаме и ги охрабруваме другите во просторот за патување да стапат во контакт со нас.

За прашања во врска со Ајфеловата кула, ве молиме пратете ни на Whatsapp со кликнување / или допирање на овој број: + 38651715555. Можете исто така да не додадете во вашите контакти за да можеме да бидеме во контакт.

За деловни прашања, ве молиме испратете ни е-пошта на hello@vacatis.com.

РАБОТНО ВРЕМЕ

24*7, цела недела

НАША АДРЕСА

Ранг Peer Internet Pvt. Рибар The Crest,
Парк драјв патот, сек 53, Гургаон,
Харајана – 122002 година, Индија.