Огранок Одрекување

Во Vacatis, имаме строга политика за содржина и сме целосно транспарентни за тоа како и зошто промовираме одредени билети, турнеи и искуства во однос на другите.

Нашата содржина е бесплатна за нашите корисници и никој не ни плаќа за препорачување производи за патување.

Ние ги имаме на ум само вашите интереси додека ја креираме нашата содржина. 

Затоа, за да надоместиме некои од трошоците поврзани со изградбата на нашата веб-страница и одржувањето на тим специјалисти за патувања, користиме партнерски врски.

Преку партнерските врски, ние генерираме дел од нашиот приход. 

Добиваме компензација кога ќе кликнете на партнерска врска и ќе купите билет и тоа се случува без дополнителни трошоци за вас. 

Нашите патнички партнери ни ја плаќаат придружната провизија, а таа не доаѓа од вас – патникот.

Еве список на нашите партнери за патување чии билети и искуства ги промовираме:

На одредени наши објави и страници, вклучуваме и реклами за прикажување. Врз основа на впечатоците, овие реклами може да донесат пари за веб-страницата.

Одрекување на веб-страница

Информациите доставени од Vacatis (во натамошниот текст како „ние“, „нас“ или „наши“) на eiffel-tower.co се исклучиво за информативни цели. Сите информации на страницата се обезбедени со добра волја, но ние не даваме никакви забелешки или гаранции од кој било вид, наведени или имплицитни, во однос на нејзината исправност, доволност, законитост, веродостојност, достапност или комплетност. Ние не сме обврзани да ви надоместиме за каква било загуба или штета од каков било вид предизвикана од вашата употреба на страницата или потпирање на нејзината содржина. Употребата на веб-страницата и потпирањето на која било содржина е целосно на ваш сопствен ризик.

Одрекување за надворешни врски

Веб-страницата може да вклучува (или може да ве упатат) врски до други веб-локации или материјал во сопственост или потекнува од трети страни, како и линкови до веб-локации и функции во банери и други форми на рекламирање. 

Овие надворешни врски се прегледани од нас за точност, но не се испитуваат и следат за доволност, валидност, веродостојност, достапност или комплетност, бидејќи информациите може да се менуваат од време на време. 

НИЕ НЕ ГАРАНТИРАМЕ, ПОДОБРУВАМЕ, ГАРАНТУВАМЕ ИЛИ ПРЕЗЕМУВАМЕ ОДГОВОРНОСТ ЗА БИЛО ИНФОРМАЦИИ ОБЕДЕНИ ОД СТРАНИ СТРАНИ ЛИНКИ ПОВРЗАНИ ПРЕКУ САЈТОТ ИЛИ КОЈА ВЕБ СТРАНИЦА ИЛИ ФУНКЦИЈА ПОВРЗАНИ НА ДРУГА ПОВРЗАНИ. НИЕ НЕМА ДА УЧЕСТВУВАМЕ И НИЕ СМЕ ОДГОВОРНИ ЗА НАДЗОР НА КОЈА ТРАНСАКЦИЈА ПОМЕЃУ ВАС И ДАВАТЕЛИТЕ НА ПРОИЗВОДИ ИЛИ УСЛУГИ НА ТРЕТИ ЛИЦА.