Приватност

На нашата веб-страница Ајфеловата кула.co, сериозно ја сфаќаме вашата приватност. 

Оваа Политика за приватност опишува како ги собираме, користиме и заштитуваме вашите лични податоци кога ја користите нашата веб-локација.

Со користење на нашата веб-страница, се согласувате со условите на оваа Политика за приватност.

Колекција на информации

Кога ја посетувате нашата веб-локација, може да собереме лични информации од вас, како што се вашето име, адреса на е-пошта, поштенска адреса, телефонски број и други информации што доброволно ги давате.

Може да собираме и нелични информации како што се вашата IP адреса, тип на прелистувач, оперативен систем итн.

Употреба на информатичко

Ги користиме информациите што ги собираме од вас за да ви помогнеме при планирањето на патувањето. Ние, исто така, може да ги користиме вашите информации за да комуницираме за вашите резервации или да ви испратиме маркетинг е-пошта за производи и услуги поврзани со патувања.

Може да користиме нелични информации за аналитички цели, за подобрување на нашата веб-локација и за приспособување на нашата стратегија за содржина.

Заштита на информации

Преземаме соодветни мерки за да ги заштитиме вашите лични податоци од неовластен пристап, откривање, менување или уништување. Ние користиме безбедни сервери и шифрирање за да ги заштитиме вашите информации.

Објавување на информации

Можеме да ги споделиме вашите лични информации со трети лица даватели на услуги кои ни помагаат да ви ги обезбедиме нашите услуги. Ние, исто така, може да ги споделиме вашите информации со органите за спроведување на законот или владините органи доколку тоа го бара законот.

Можеме да споделиме нелични информации со огласувачи на трети страни за да ви обезбедиме порелевантно рекламирање.

Колачињата

Ние користиме колачиња и други технологии за следење за да го подобриме искуството на вашата веб-локација, да ги анализираме шемите на користење и да ви покажеме порелевантно рекламирање.

Можете да изберете да ги оневозможите колачињата во поставките на вашиот прелистувач, но тоа може да влијае на функционалноста на нашата веб-локација.

Промени во Политиката за приватност

Можеме да ја ажурираме оваа Политика за приватност од време на време. Ревидираната политика ќе ја објавиме на нашата веб-страница штом ќе биде подготвена за објавување.