Нашиот тим

Тимот на Ајфеловата кула во Вакатис е група на страсни ентузијасти за патување посветени да го направат вашето патувачко искуство незаборавно.

Наша цел е да ви обезбедиме се што треба да знаете пред да ја посетите Ајфеловата кула, за да нема изненадувања и разочарувања.

Горди сме на различните потекла и вештини на нашите членови на тимот на Vacatis.

Нашиот тим зборува повеќе јазици и имаме длабоко разбирање за различни култури и стилови на патување.

Членови на тимот

Харшита

Срцето на Харшита лежи каде зелените планини се среќаваат со делови од плажа. Таа верува дека губењето е најдобриот начин за истражување

Аадеш

Аадеш сака да истражува нови места и да искусува нови култури. За него секогаш има што да научи таму

Симран

Симран е авантуристички и сака да истражува нови места. Таа постојано бара неоткриени скапоцени камења на најзатскриените места.

Om

Ом е страстен зборовник поттикнат од ненаситна жед за авантура и истражување. Тој се стреми да овековечи чуда преку неговото пишување.

Ренука

Возбудата од влегувањето во нови земји и запознавањето нови луѓе ја поттикнува Ренука за неа, патувањето е нејзиниот партнер „сеул“.

Тејасвини

Тејасвини верува дека авантурите се најдобриот начин за учење. Таа сака да истражува и има наклонетост кон нови искуства.

Јухи

Јухи има за цел да го лови нејзиниот рај на земјата. Нејзиното мото е „Не сум била секаде, но дефинитивно е на мојата листа“.

Каивалија

Каиваља бара авантура во природа. Се шета низ шумата, чувствувајќи мирна енергија и чувство на припадност во хаотичен свет.

Аашима

Аашима е страствен патник кој бара возбудувања и живее едноставен, мирен живот. Светло ведро небо е нејзиниот повик.

Nikita

Запознајте го Никита, пробер по страст и писател по професија. Во експедиција непозната за да се најде целта на животот.

Суман

Суман е естет кој сака да гледа планини и стари згради, да шета низ улици со калдрма, со својата камера да го долови сето тоа.

Приянка

Пријанка сака да истражува нови места со своите најблиски. Рустикалниот шарм на чудните мали гратчиња во селата ја мами.

Аникет

Надвор од неговата посветеност на организацијата, Аникет ужива да се впушта во соло авантури за да ги истражи непознатите територии и да го открие прекрасниот свет надвор.

Абишек Кумар

Абхишек е секогаш толку љубопитен патник! Тој верува дека светот има многу да понуди кога станува збор за локации или кујни кои го одземаат здивот.

Ајуш Ранџан

Ајуш е дневник кој верува во прогресивниот закон на животот. Сè што гледа оди во неговиот патнички дневник.

СакШАМ

Место на спокојство и мир на умот е она што Сакшам го бара преку неговите смели авантури.

Чаетања

Чаетања го бара најдоброто од двата света. Тој изгледа да се забавува, но нема да му пречи ниту едно затскриено кафе.

Рахул

Апсолутен наплив на адреналин е она по што Раул копнее, неговиот нагон за патување е паралелен со неговата потрага по возбуда и авантура

Мајанк Шарма

Мајанк верува дека е потребно разум на патникот да ги цени големите уметнички дела, па затоа е многу специфичен за неговите патувања.

Капетани

мани картик

Одвреме-навреме зема здив за да му се восхитува на чистото небо и ѕвездените ноќи што ги наоѓа во своите потфати.

Џамшед V Рајан

За Џемшед, патувањето е слично на Пандорината кутија која го повикува да ги отклучи и открие чудата што ги содржи внатре.